Sandy's clothes

δημοσιότητα χρηματοδότησης

Εισαγωγή
Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο sandysclothes.gr, ο οποίος αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων λιανικής μέσω του διαδικτύου, το οποίο λειτουργεί για την παροχή των υπηρεσιών πώλησης από το κατάστημα με την επωνυμία «ΟΡΦΑΝΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ», με έδρα την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην οδό Ολύμπου 132, με Α.Φ.Μ. 148038910 και Δ.Ο.Υ. Δ Θεσσαλονίκης, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας santyorfanioti@gmail.com και τηλεφωνικό αριθμό εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού καταστήματος +30 697 156 4098.

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος sandysclothes.gr. Κάθε χρήστης που επισκέπτεται και συναλλάσσεται ή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία εξαίρεση τους παρακάτω όρους που διατυπώνονται εδώ. Επομένως, κάθε χρήστης/επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να διαβάσει με προσοχή τους όρους αυτούς πριν χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο. Εάν κάποιος χρήστης δεν είναι σύμφωνος με τους όρους αυτούς, τότε οφείλει με δική του ευθύνη να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, καθώς επίσης και από οποιαδήποτε χρήση ή συναλλαγή των υπηρεσιών που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Γενικοί όροι
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να ανανεώνει ή να αναβαθμίζει ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, αναφορικά με την ταυτότητα του και τις παρεχόμενες συναλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη, αλλά με την ενημέρωση των χρηστών για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο χρήστης καλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων και των προϋποθέσεων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του sandysclothes.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και των προϋποθέσεων εκ μέρους του χρήστη/επισκέπτη.
Περιγραφή προϊόντων
Οι πληροφορίες που παρέχονται από τον ιστότοπο sandysclothes.gr σχετικά με την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι απολύτως ακριβείς και αληθείς. Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές που έχουν οριστεί από τους προμηθευτές ή από τους συνεργάτες είναι ενδεικτικές και δεν δεσμεύουν το sandysclothes.gr.
Τιμές προϊόντων
Η τιμή που ισχύει είναι αυτή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν. Πάντα στην τιμή του κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Ο χρήστης/πελάτης πληρώνει πάντα το κόστος που αναγράφεται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του. Το sandysclothes.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα του να τροποποιεί τις τιμές και την περιγραφή των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να έχει την υποχρέωση να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Οι αλλαγές τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης δεν λαμβάνονται υπό υπόψη για παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται ήδη σε κατάσταση εξέλιξης.
Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η αναγραφόμενη διαθεσιμότητα στα προϊόντα είναι ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, το sandysclothes.gr εγγυάται να ενημερώσει έγκαιρα τους πελάτες μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας, και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους.
Τρόποι πληρωμής προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα sandysclothes.gr  προσφέρει τους εξής τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα: α) με αντικαταβολή, β) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, γ) με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (υπό επεξεργασία), και δ) μέσω της υπηρεσίας IRIS.

α) Με αντικαταβολή

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο του. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση που καθορίζεται από την εταιρία ταχυμεταφορών. Το κόστος της αντικαταβολής από την ΕΛΤΑ καθορίζεται στα 2,00 ευρώ.

β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δικαιούχος: ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ

VIVA

IBAN: GR4270100000000688404347888

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR 8801102400000024000958264

Αριθμός Λογαριασμού: 24000958264

Στο παραστατικό της κατάθεση μέσω τράπεζας θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας, και να αποσταλεί με e-mail ή να ενημερωθεί το κατάστημα τηλεφωνικά. Στην περίπτωση που η  κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός δύο ημερών, τότε γίνεται αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 156 4098, e-mail: santyorfanioti@gmail.com

γ) Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (υπό επεξεργασία)

Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα δυνατή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος λειτουργίας πληρωμών της VIVA.

δ) Πληρωμή με IRIS

ΑΦΜ: 148038910

Δικαιούχος: ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΦΑΝΙΩΤΗ. Στην περίπτωση που η μεταφορά δεν ολοκληρωθεί εντός δύο ημερών, τότε γίνεται αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 156 4098, e-mail: santyorfanioti@gmail.com

Τρόπος και κόστος αποστολής προϊόντων

Για την γρηγορότερη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα μάς, έχει επιλεγεί η εταιρία ταχυμεταφορών “Γενική Ταχυδρομική”. Έτσι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να λάβει τα προϊόντα μας στην πόρτα του.

Mε τα “Γενική Ταχυδρομική”, τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 ευρώ. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 3 έως 5 εργάσιμες μέρες, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφοράς.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα λαμβάνει στο e-mail του τον αριθμό αποστολής, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της εταιρίας ταχυμεταφοράς. Για οποιαδήποτε πιθανή καθυστέρηση εξαιτίας ανωτέρας βίας, (όπως, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργία κ.α.) που παρατείνουν την ημερομηνία παράδοσης, το sandysclothes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.


Ακύρωση παραγγελίας
Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του, εφόσον αυτή βρίσκεται σε κατάσταση εξέλιξης. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών, τότε δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.
Υπαναχώρηση – Πολιτική επιστροφών
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το sandysclothes.gr εντός 14 ημερών από την ήμερα που ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο που υπέδειξε ο πελάτης το έλαβε στην κατοχή του, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, με την με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθη, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Μόνο εφόσον ο πελάτης ή το τρίτο πρόσωπο λάβει έγκριση από το κατάστημα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Σε διαφορετική περίπτωση (δηλαδή, στην περίπτωση που ο πελάτης ξεκινήσει τη διαδικασία χωρίς την έγκριση από το κατάστημα), η παραγγελία θα επιστρέφεται και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου των πελάτη. Επισημαίνεται ότι, τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία από το e-oneirokosmos.gr στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος λόγω υπαναχώρησης, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, ο πελάτης έχει την ευθύνη για την μεταφορά του προϊόντος για επιστροφή λόγω υπαναχώρησης. Το sandysclothes.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μεταφορά του προϊόντος που επιστρέφεται για λόγους υπαναχώρησης μόνο όταν ο πελάτης ενημερώσει το κατάστημα και μόνον αφού η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών λάβει εντολή από το κατάστημα μας για παραλαβή του προϊόντας για επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο sandysclothes.gr λόγω υπαναχώρησης του πελάτη, επιβαρύνουν τον πελάτη.
Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να συμπληρώσει και να αποστείλει το ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης», το οποίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο sandysclothes.gr. Η επιστροφή των προϊόντων δεν γίνεται δεκτή αν δεν πραγματοποιηθεί πρώτα η συμπλήρωση και αποστολή του «εντύπου υπαναχώρησης». Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.
Το sandysclothes.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το κατάστημα θα παραλάβει τα προϊόντα και μόνο στην περίπτωση που αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη που ο ίδιος έχει δηλώσει στο ειδικό «έντυπο υπαναχώρησης».
Ελαττωματικά προϊόντα
Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να το αντικαταστήσει με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας που έχει καταβάλει ή μεγαλύτερης αξίας μα επιπρόσθετη χρέωση αν το επιθυμεί, ενός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

Αλλαγές προϊόντων
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος για την αποστολή του προϊόντος που πρέπει να επιστέψει στο κατάστημα, καθώς και το κόστος για την παραλαβή του νέου προϊόντος, σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν για τα έξοδα αποστολή και την αντικαταβολή. Επίσης, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει, απαραιτήτως, να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να είναι αχρησιμοποίητα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και με την συσκευασία στην κατάσταση με αυτή που ήταν όταν την παρέλαβαν.
Το sandysclothes.gr δεν αποδέχεται την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα